Onderhoudsmiddelen

Onderhoudsmiddelen

Hieronder een aantal onderhoudsmiddelen welke wij uit voorraad leveren. Deze onderhoudsmiddelen kunnen bij ons worden afgehaald of wij kunnen deze bezorgen.

Tegel- en Sanitairreiniger €. 21,00

Tegel- en Sanitairreiniger €. 21,00

Tegel- en Sanitairreiniger is een speciaal reinigingsmiddel (concentraat).  Voor sanitair en natte ruimtes is de Tegel- en Sanitairreiniger het aangewezen product om kalkaanslag, vuil, urinesteen en lichte vervuiling van zeepresten te verwijderen. Ook zeer effectief voor het verwijderen van cementsluiers. Toepasbaar op geglazuurde en niet geglazuurde (keramische) tegels, cotto- en baksteentegels. Vuile tegelvoegen worden weer schoon.

Voegenreiniger €. 18,50

Voegenreiniger €. 18,50

Voegenreiniger is een speciale reiniger (concentraat) dat vuilafzettingen, organische vervuilingen, olie en vet van het voegoppervlak verwijdert. Geschikt voor het gebruik op geglazuurde en ongeglazuurde tegels, porcelanato, klinkers etc. De vervuilde voegen worden weer hygiënisch schoon.

Douchereiniger €. 12,95

Douchereiniger €. 12,95

Douche reiniger ontkalkt en reinigt snel en betrouwbaar het glas en alle overige onderdelen van uw douche. Dankzij de speciale formule is deze douche reiniger volkomen veilig voor een douche met behandeld glas.

Raamwisser STS €. 29,95

Raamwisser STS €. 29,95

Uw douche blijft het mooist als u na iedere douchebeurt het water van het glas verwijdert met de raamwisser deluxe. De gepolijst roestvrijstalen greep is voorzien van een antraciet siliconen dop, zodat het glas en het vloeroppervlak bij een mogelijke val beschermd blijven. Inclusief flexibele haak voor het ophangen van de raamwisser. Door het flexibele siliconen materiaal van de haak is deze geschikt voor zowel 6mm als 8mm glas.

Onderstrip STS 6mm of 8mm

Onderstrip STS 6mm of 8mm

Dit universeel afdichtprofiel, voor bevestiging aan de onderzijde van de glasdeur, zorgt ervoor dat het meeste spatwater blijft waar het hoort; ín de douche.Het afdichtprofiel wordt in een standaard lengte van 1 meter geleverd en kan eenvoudig op de gewenste breedte worden gezaagd. De bijgeleverde aansluit- en afsluitdelen zorgen voor een goede afdichting. De 6mm strip kost €. 19,95 en de 8mm strip kost €. 24,95.